Σεισμόσ Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta - Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta from atexnos.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία .

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

Εκτεταμμένες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο δυνατός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, . Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι .

Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σεισμόσ Τωρα / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn Krhth
Σεισμόσ Τωρα / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn Krhth from i0.wp.com
Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού.

Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι .

Εκτεταμμένες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο δυνατός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, . Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Εκτεταμμένες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο δυνατός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία .

Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Σεισμόσ Τωρα / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn Krhth
Σεισμόσ Τωρα / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn Krhth from i0.wp.com
Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Εκτεταμμένες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο δυνατός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, . Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Ανάρτηση για την περιοχή του αρκαλοχωρίου κρήτης, κοντά στην οποία . Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Νέος σεισμός 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:48 στην νοτιοανατολική κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Εκτεταμμένες είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο δυνατός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, . Η ανάρτηση τσελέντη λίγες μέρες πριν το χτύπημα.

Σεισμόσ Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta - Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ένας εργάτης ανασύρθηκε νεκρός στο αρκαλοχώρι . Ισχυρή σεισμική δόνηση (6r) σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Τα βίντεο πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού.